Olen samassa huoneessa toisena päivänä kuukautisten jälkeen ja söin hätätapaamisen.

Mitä minun pitäisi tehdä lääkärille?

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:321
Xiuli_Zhou

Kunnon analyysi: Hei, hätätilanteen ehkäisyn tärkein osa on estrogeeni, joka voi aiheuttaa häiriöitä naisen hormonihoidolle, mikä aiheuttaa muutoksia kuukautiskierrossa, lievien kuukautisten tapauksessa kuukautiset voivat viivästyä tai viivästyä, vakavissa tapauksissa saattaa esiintyä kuukautisia häiriöitä tai epäsäännöllisiä kuukautisia.
Tuletko takaisin kuukautisiin?
Zihuang_Lin

Kunto-analyysi: Kuvauksen mukaan edellä oleva tilanne on kuukautisten ongelma syntymää kontrolloivien pillereiden jälkeen. Itse asiassa, kun lääkkeen ottaminen itse ei ole pitkä, se on todennäköisesti huumeiden vaikutuksen ohjaaminen: hätätapaus voi vaikuttaa kuukautiskiertoon sen jälkeen.
Pengbai_Lv

Kunto-analyysi: Lausunnon mukaan viivästyneet kuukautiset johtuvat syntyvyyden säätelypillereistä, ehkäisyvalmisteilla on suuri vaikutus naisten kuukauteen. Ohjeet: Tällä kertaa samassa huoneessa on turvallinen aika, samassa turvallisuustilanteessa, se ei yleensä ole
Toiset ovat kunnossa, eli vasikka on hieman hapan
Ei pitäisi olla suuria ongelmia, voit tarkkailla ja tarkkailla.
Onko sinulla kuukautisia uudelleen? Onko sinun tarvetta käyttää lääkettä?
Noudata ja tarkkaile, jos et todellakaan tule, sinun täytyy mennä sairaalaan tarkastettavaksi.
Kuinka kauan kestää amenorrea?
Tämä on tarkistettava.
Hongli_An
lääkäri

Hyvä: Akuutti ylähengitysteiden infektio, krooninen keuhkoputkentulehdus, mahahaava, tavallinen sappitiet

Kunto-analyysi: Toinen päivä kuukautisten jälkeen on turvallinen aika, ei ole välttämätöntä ottaa lääkettä, ehkäisee ehkäisevä vaikutus kuukautiskierron pituuteen, määrä on enemmän tai vähemmän, vakava aiheuttaa myös hedelmättömyyttä.