Olen raskaana viikon ajan, haluan päästä eroon lapsesta, miten päästä eroon siitä,

Olen raskaana viikon ajan, haluan päästä eroon lapsesta, miten päästä eroon siitä, ei vaikuta seuraaviin lapsiin.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:321
Lu_Qing
Hoitava lääkäri

Hyvä: tonsilliitti, otitis media, sinuiitti, kurkunpään tulehdus, obstruktiivinen uniapnea

Kunto-analyysi: Jos raskaus on yleensä 49 päivän raskauden jälkeen, voit valita lääketieteellisen abortin, mutta lääketieteellisen abortin sivuvaikutukset ovat suuria, mikä voi johtaa aborttiin, mikä edellyttää palatsin puhdistamista ja kohdun vaurioitumista.
Mingfeng_Deng

Hei, jos raskaus ei ylitä 49 päivää, voit harkita lääketieteellisen abortin tapaa, mutta lääketieteellinen abortti on haitallista elimelle, se on helppo johtaa keskenmenon, verenvuodon, tartunnan ja elinikäisen hedelmättömyyden vuoksi, joten on parasta mennä viralliseen aborttiin
Hhloy_D

Ohjeet: Jos raskaus on noin 50 päivää, lääkärin aborttia voidaan harkita, jos se on yli 50 päivää, leikkausta voidaan harkita. Seksuaalinen elämä on kielletty kuukauden kuluttua abortista, kiinnittää huomiota Baomingiin ja kiinnittää huomiota lepoon.
Sk640010416i_A
lääkäri

Hyvä: Chloasma-hoito, kaikenlainen pigmentti, kuorinta, ihon valkaisu, ryppyjen poisto

Kuntoanalyysi: Ensimmäinen asia on varmistaa, että lapsi on kohtuontelossa. Sinun on myös suoritettava kattava tutkimus, jos se on sopiva leikkaukseen.
Iuli3525_L

Kuntoanalyysi: Lääketieteellinen abortti, joka tunnetaan myös lääkevirtauksena, viittaa mifepristonivalmisteiden ja misoprostolilääkkeiden käyttöön raskauden alkamisen lopettamiseksi.
Sk63721480b5_A

Kuntoanalyysi: Hei, nyt tiede on niin hyvä, voit olla kivuton henkilö, puhdista se, ei yleensä vaikuta seuraaviin lapsiin.
Sk63721156vh_A
muut

Kuntoanalyysi: Ensinnäkin sinun on ensin selvitettävä, oletko raskaana kohtuun, ektopaattista raskautta, et voi tehdä sitä tekemällä B-ultraääntä Opastus: Jos todella haluat päästä eroon, ei ole kipua lääketieteen ja ihmisten