Kuinka uhkaava veren tuotanto on musta?

Miten voin tuottaa verta ensimmäisessä jaksossa on musta, kuinka kauan kestää raskaaksi ensimmäistä kertaa, minun on mentävä kerran tulevaisuudessa.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:316
Yu_Deng

Ohjaus: Hei, uhkaus abortin veressä on musta, mikä osoittaa, että verenvuodon määrä on emättimessä vähäistä pitkään ennen kuin se virtaa ulos. 40+ päivää vaihdevuosien jälkeen on parasta mennä sairaalaan vahvistamaan raskauden sisäinen raskaus ja sitten sairaalaan 6-12 viikkoa
Libin_Dong

Musta verenpaine on yleensä veren kohdun koiolla, noin kaksi kuukautta raskaudesta, B-ultraäänitutkimus, kohdunsisäiset alkiot ovat normaaleja, voidaan määrittää tuotannon tarkistamista varten. Varhainen raskaus tarkistetaan yleensä kerran kuussa, puolen kuukauden tai viikon kuluttua.
Hao_Xu

Hei, olet raskaana aikaisin, on pieni määrä mustaa verta, miksi se on musta? Itse asiassa on pieni määrä verenvuotoa kohdun ontelossa, hemoglobiini hapettuu niin, että se muuttuu mustaksi, jos sinulla on enemmän verenvuotoa, voit nähdä sen.
Suju_Zhang

Kunto-analyysi: Uhanalaisen abortin veri ei ole alunperin musta, vaan vain palatsin kertymisen jälkeen. Se ei ole tuoretta verenvuotoa, joten se on tumma. Ohje: Kun on määritelty olevan raskaana ja