Olen kuusitoista vuotta vanha ja olen yksi metri seitsemän.

Olen kuusitoista vuotta vanha, yksi metriä pitkä ja seitsemänkymmentäkaksi, ja rintakuva on 74 yläpuolella, ja minun pitäisi käyttää suurta kuppi, jota ei voi jatkaa.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:391
Zheng_Dong

Tilanneanalyysi: Hei, 16-vuotias tyttö 1 m 72 on suhteellisen korkea korkeus, 16-vuotiaalla ei ole aikuista, jos raajojen luut eivät ole suljettuja, on olemassa pitkä korkeus.
Lili_Kong

Kuntoanalyysi: Hei, tilanteen mukaan, jonka olet sanonut, on tarpeen mennä alusvaatteiden myymälään, jotta voit käyttää tiettyä testiohjelmaa: älä ole ujo, alusvaatteiden myymälä on nainen, joten yrität olla aiheuttamatta vaatteita
Chuanli_Sun

Kuntoanalyysi: Hei, voi jatkossakin kasvaa korkeammaksi, kun käytät suurta rintaliiviä, sinun täytyy mennä alusvaatekauppaan kokeilemaan ohjeita: lisää lisää ravintoaineita, kuten proteiinia, sinkkiä, arginiinia ja muita elintarvikkeita, kuten ruokavalion kuoret.
Gang_Yan

Tila-analyysi: Hei, sinun tilanteestasi, tämä on perusasetus, tämä riippuu rintakehän omasta rintakehästäsi Kuinka paljon ohjausta: Toiseksi, onko tämä kasvanut korkeammaksi, riippuu luun likaasi.