27. huhtikuuta kuukautisten kivuton virtaus 27. toukokuuta

Huhtikuun 27. päivänä ihmisten kivuton virtaus 27. toukokuuta ei tullut samaan huoneeseen, onko se raskaana in vitro?

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:318
Shengcai_Yu

Ohje: Hei, sinun kuvauksenne kautta, ei ole suljettu pois mahdollisuutta, että ovulaatio on edelleen olemassa. Jos ei ole enempää kuin 72 tuntia, ota silti käyttöön kiireellisiä ehkäisymenetelmiä.
Lihong_Liu

Hyvä: erilainen hepatiitti ja maksakirroosi, verenvuototauti, tuberkuloosinen pleuri, scarlet fever, wind

Tilanneanalyysi: Hei, raskauden päättymisen jälkeen munasarja palauttaa asteittain ovulaation ja endokriinisen toiminnan, seksuaalinen elämä ilman ehkäisymenetelmiä voi olla raskaana. Ohje: katso, että olet todennäköisesti turvallisessa vaiheessa 27. toukokuuta, on in vitro
Uxianka_W

Tilanalyysi: Hei, tämä tilanne on todellakin raskaus, sillä ei ole hyvä määrittää, milloin ovulaatiota ohjataan: Tämä tilanne viittaa siihen, että teet ensin follikkelien B-ultraäänitarkkailun harkitsemaan, onko äskettäin mahdollista ovulaatiota
Sk58077559ye_A

Kunto-analyysi: Hei, sama huone ilman suojatoimenpiteitä voi johtaa raskauteen, jos olet huolissasi raskaudesta, voit syödä hätätilanteessa käytettävää ehkäisyä.
En voi syödä tätä tilannetta.
Onnettomuuden sattuessa tai syödä viljaa, ulkoinen siemensyöksy ei ole hyvä ehkäisymenetelmä, vaan vain tekemällä raskauden aikana aborttia ihmisille, keho on haitallisempi.
Otan ennalta ehkäisyn ehkäisyvalmisteen ensimmäistä kertaa.
Se vaikuttaa myös kehoon.