Olen raskaana 17 viikkoa, se on muutama kuukausi, kuinka monta päivää, yksi viikko on

17 viikon laskeminen on muutama kuukausi

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:248
Ying_Li
sairaanhoitaja

Hyvä: kätilötekniikka, perhesuunnittelu, kohdunulkoinen raskaus, keisarileikkaus, laparoskooppinen leikkaus

Tilanalyysi: Hei, lääketieteellisesti seitsemän päivän viikossa, neljä kuukautta ja kuukausi laskettaessa, seitsemäntoista viikon pitäisi olla neljä kuukautta ja yksi viikko Ohje: lääketieteellisesti seitsemän päivän viikossa, neljä kuukautta kuukaudessa laskettaessa, kymmenen
Ji_Shen

Hei, raskaus on yleensä neljä kuukautta.Jos olet tällainen, on yli neljä kuukautta.Raskauden aikana on suositeltavaa täydentää kalsiumia asianmukaisesti toisen kolmanneksen aikana, ja tarkistus on tehtävä säännöllisesti.
Hongjuan_Zhang

Tilanneanalyysi: Hei.Kirjoituksenne mukaan olet raskaana 4 kuukautta, 119 päivää, 7 päivää viikossa Ohje: Hei, on suositeltavaa, että raskaana olevat naiset menevät sairaalaan säännöllisiä tarkistuksia varten ja kiinnittävät huomiota aamu- ja ilta-lämpöön ja ruokavalioon.
Dan_Yu

Kuntoanalyysi: nuoret naiset raskauden aikana haluavat tietää yksityiskohtia siitä, kuinka monta kuukautta lääketieteellistä neuvontaa raskauden aikana: Hei, synnytys- ja gynekologian algoritmi poikkeaa tavasta laskea päivät.
Hui_Chen
muut

Tila-analyysi: Hei, jos olet ollut raskaana 17 viikon ajan, olet ollut raskaana 119 päivän ajan. Ohje: Raskausaikasi mukaan olet ollut raskaana 4 kuukautta, ja noin 160 päivää on odotettu päiväsi.
Qing_Tian

Kuntoanalyysi: Hei, sinun kuvauksenne mukaan, 17 raskausviikkoa, 4 kuukautta ja 7 päivää.
Byylym_Y

Kuntoanalyysi: Yksi viikko on seitsemän päivää, tämä ei ole eroa, olet nyt raskaana 119 päivän ajan, opastus: Onko sinulla kysyttävää, voit kirjoittaa selkeästi, vastaamme sinulle ajoissa näkemisen jälkeen.
Junxin_Yang

Tilanalyysi: Hei, kuvailemastasi tilanteesta, jos sanotte, että nykyisten 17 raskausviikon tulee olla 119 päivää, eli alle kolme kuukautta päivässä Ohje: viikon ikä
Shuwen_Zhai

Tilanalyysi: Hei, lääketieteellisesti arvioitu raskaus on 28 päivää kuukaudessa, koko raskaus on 280 päivää, 40 viikkoa, 10 kuukautta. Ohje: Nyt 17 viikkoa raskaana on 4 kuukautta plus 7 päivää (1 viikko).
Chunfeng_Song

Kuntoanalyysi: 17 päivää viikossa, 30 päivää kuukaudessa Ohje: Olet raskaana 17 viikkoa tai 119 päivää eli 3 kuukautta ja 29 päivää.
Xiuming_Zheng

Kuntoanalyysi: 17 viikkoa on neljä kuukautta ja yksi viikko, seitsemän päivää viikossa ... yhteensä 119 päivää, lapsen inkubointijakso on noin 280 päivää, riippuen yksittäisistä olosuhteista, on erilainen, raskauden aikana