Sieni-vaginiitti ja Fu Yanning, kiitos lääkärin ohjauksesta

Sieni-vaginiitti, ei sukupuolielämää, Kushen-voidella hoidon jälkeen, toistuminen on vakavaa. Voiko lääkäri avata Fu Ningin?

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:261
Youyong_Li

Kuntoanalyysi: nuoret naiset, kysy sieni-infektioista Ohje: Vastaus: sieni-vaginiitti, useimmiten antibioottien pitkäaikainen käyttö (antibakteerinen voide), joka johtaa dysbakterioosiin: Noudata lääkärin neuvoja.
Min_Zhou

Hyvä: Diagnoosi ja hoito tavallisista sairauksista, usein esiintyvistä sairauksista ja vaikeasti hoidettavista sairauksista sisäisessä lääketieteessä, diagnoosin ja hoidon laajuus:

Kuntoanalyysi: Hei, Fu Yanning on tehokas lääke hometta varten, voit käyttää tätä voidetta sieni-infektioiden hoitoon Ohje: Mutta jos vaginiitti, voit silti hieroa lääkettä emättimen syvyyteen.
Kiitos, lääkäri diagnosoi eilen pseudo-hypertensiota, onko se nyt erityisen kutinaa?
Väärä märkä syyliä, jos testi leucorrhea johtuu homeen infektio, niin voit ensin käyttää Fu Yan Ning helpottaa.
Koska neitsyt ei voi tehdä kolposkopiaa sisällä, lääkäri antaa ulkopuolelle suurenemisen, sanomalla, että se ei ole sukuelinten syyliä, vaan myös tehdä testi uudelleen?
Nyt vielä neitsyt, vaikka haluat testata, ei ole mitään keinoa, vain ensimmäinen.
Kiitos lääkärille, kutina-oireet ovat kevyitä, mutta pavut ovat vielä melko vähän, hieman keltaisia, onko se vakava?
Tofu-kuonankaltainen leukorrhea, keltainen väri, tulehdus on edelleen suhteellisen vakava.
Huige_Li

Kuntoanalyysi: Hei, voit käyttää verensokeriarvon testaamista, pitää häikäisyn terveyttä. Ohje: Ehdotan, että käytät erityistä altaan, viileän valkoisen veden puhdistusta, vaihtaa alusvaatteita, pese alusvaatteet.
Qian_Li

Kuntoanalyysi: Tilanne on helppo relapse sieni-vaginitis, voit olla paras tai Neptune Taier suppository neuvoja: on suositeltavaa kiinnittää huomiota terveyteen, muuttaa alusvaatteita, älä syö mausteinen, se on parasta käsitellä kolme tädit
Eilen kutina ei kestä, pissaa on hyvin tuskallista, ja nyt kutinaa oireita lievennetään, pissaava kipu on parempi kuin eilen, papujuomat ovat melko paljon.
Voit syödä levofloksasiinia kotelossasi, sitten pese se soodalla ja katsoa sitten sitä.