Eilen, sekaantuminen on ovulaatiota, mutta ei ammunta sisällä on raskaana?

Eilen, sekaantuminen on ovulaatiota, mutta ei ammunta sisällä on raskaana?

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:299
Shanshan_Sun

Kuntoanalyysi: Hei, ulkoinen siemensyöksy ei ole 100-prosenttinen ehkäisymenetelmä, koska prosessiin voi olla pieni määrä spermaa, jossa urospuoliset eritteet päästetään naisvartaloon, mikä johtaa odottamattomaan raskauteen.
Changjuan_Jiang

Kuntoanalyysi: Ei välttämättä, hei, kuukautiset viivästyivät 3-5 päivää ovat normaaleja, niin kauan kuin enintän viikon ei ole epäsäännöllistä kuukautisia.
Xin_Li

Kuntoanalyysi: Hei, siemensyöksy in vitro siemensyöksy voi vain sanoa, että käsitys on pieni, mutta sitä ei voida kokonaan sulkea pois, koska samassa huoneprosessissa myös salaa pieni määrä siittiötä, mutta myös mahdollisuutta käsitys Ohjaus
Shuyan_Meng

Kuntoanalyysi: Sama huone on ovulaatiokaudella, ejakulaatio elimistössä, raskauden suhteellinen todennäköisyys ei ole liian suuri. Neuvonta: Jos et halua satunnaista raskautta vaikuttaa ruumiin terveyteen.
Hong_Liu

Kuntoanalyysi: Jos et ejakulaa ollenkaan, se ei johda raskauteen, emätin kykenee puhdistamaan, pieni määrä spermaa voidaan tappaa aiheuttamatta raskautta.
Ruimin_Wang
lääkäri

Kuntoanalyysi: Tervehdyksen mukaan tämä ei yleensä ole siemensyöksy, sinun ei pidä tulla raskaaksi.
Ren_Li

Kunto-analyysi: Hei, vaikka ovulaatiossa ei ole samaa tilaa samaan huoneeseen, on silti mahdollista tulla raskaaksi. Samassa huoneessa peniksestä virtaava eturauhanen voi sekoittua sperman kanssa.
Hongjun_Liu
lääkäri

Hyvä: Hyvä hoidettaessa iskias kaulan ja kaulan, kaulan ja selkäkipun, naisten kuukautisten hoidossa

Kunto-analyysi: Kun olet samassa huoneessa, jos penis tulee vaginaan, se aiheuttaa raskauden. Jos olet raskaana ovulaation aikana, raskauden mahdollisuudet ovat vielä suuremmat.
Yushan_Zhang
Hoitava lääkäri

Hyvä: sepelvaltimotauti, rytmihäiriöt, krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus, krooninen sydämen vajaatoiminta,

Kuntoanalyysi: Hei, ejakulaatio emättimeen ei yleensä ole raskaana, ei tarvitse huolehtia liikaa.
Chunhong_Luo
Varamieslääkäri

Hyvä: infantilinen ripuli, lasten keuhkoputkentulehdus, lasten keuhkokuume, mykoplasma-keuhkokuume, ruoansulatus

Kuntoanalyysi: Hei, ovulaatiojakso ei käytä ehkäisytoimenpiteitä samassa huoneessa, vaikka ejakulaatiota ei olisi, on vahingossa siemennestettä, se johtaa raskauteen.