Pieni määrä verenvuotoa raskauden aikana

Anteeksi, mitä minun pitäisi kiinnittää huomiota siihen, miten se tehdään?

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:291
Bin_Lei
Hoitava lääkäri

Hyvä: munuaisten vajaatoiminta, nefroottinen oireyhtymä, virtsatieinfektio, diabetes, korkea verenpaine,

Hei, testitulokset ovat täsmälleen samat kuin raskaus noin 25 päivää. Jos emätin on verenvuoto, se johtuu alhaisen progesteronin aiheuttama emättimen verenvuoto. On suositeltavaa, että käytät viikon kuluttua keskenmenon hoitoa ja kiinnität enemmän huomiota äskettäin.
Yuling_Zhao
lääkäri

Hyvä: Sepelvaltimotauti, rytmihäiriöt, diabetes, verenpaine

Hei, olen erittäin iloinen voidessani palvella sinua. Kuvauksesi mukaan sinulla on pieni määrä verenvuotoa raskauden suhteen. Choriongonadotropiinin tulos on 917.
Guorong_Dong
lääkäri

Hyvä: 2D-ultraääni, Doppler-ultraääni, interaktiivinen ultraääni, 3D-ultraääni, angiografia)

Hei, kuvauksen mukaan yli 40 päivää raskauden, nyt diagnosoitu on raskaana, mutta ei ole diagnoosia ulkopuolella palatsi, ehdotan sinua 2-3 päivää, sitten mennä verikoe verikokeessa hcg kerrottuna, on kohdunsisäinen raskaus,
Qin_Wang

! Hei Yleensä syy Emätinverenvuodon raskauden alkuvaiheessa olivat yleisempiä esiintyminen seuraavissa tapauksissa: fysiologinen verenvuoto: hedelmöittymisen jälkeen, jotkut naiset on edelleen pieni määrä verenvuodosta kuukauden näytejakson yleensä mitään muuta liittyvät oireet (kuten vatsakipua,
Yanyisheng1_Chen
lääkäri

Hyvä: kylmä, akuutti tracheobronkiitti, keuhkoastma, krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus

Kunto-analyysi: Tämä voi olla oire uhkaavasta abortista Ohje: Sinun pitäisi mennä sairaalaan tarkistamaan, diagnoosi uhataan aborttia, sitä tulee hoitaa abortilla, 1 vuode lepo, vältä fyysistä työtä.
Qunyisheng_Shi
Hoitava lääkäri

Hyvä: hepatiitti C-virus, hepatiitti B-virus, tuberkuloosi-peritoniitti, virus

Analyysi kunto: syy varhain raskauden ektooppinen raskaus verenvuotoa kohdunulkoinen raskaus viittaa implantaatio kohtuun, jossa ei alkio varrella, kohdun ulkopuolella ja implantaation ulkopuolella kohdun istutusta conceptuksen ei normaalia kehitystä, in vivo.