Miksi tulen kuukautiskiertoon joka kuukausi?

Miksi tulen kuukautiskiertoon joka kuukausi, mutta tässä kuussa minulla on verta, ajattelin, että kuukautiset tulevat taas, mutta käytin tätin pyyhkeen muutaman tunnin kuluttua, ei ole mitään syytä.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:313
Lu_Wang

Hei, olet tänä vuonna 14-vuotias, normaali kuukautiset joka kuukausi, mutta tässä kuussa lukuun ottamatta pieni määrä verenvuotoa, jos ei ole seksuaalisen yhdynnän aikana seksuaalista ehkäisyä, ensinnäkin sulkemaan pois raskauden mahdollisuuden, jos se on vielä neitsyt, se voi olla endokriininen
Mei_Wang
lääkäri

Hyvä:: kohdun fibroidit, munasarjakystat, vaginiitti, kohdunkaulan hoito, kohdunkaulan eroosio, pesuallas

Hei, olen erittäin iloinen voidessani palvella sinua, mutta teidän kuvauksenne mukaan, jos se on vain kerran, ongelma ei ole suuri, ehdotan, ettei sinun tarvitse huolehtia liikaa.
Yanan_Zhang
sairaanhoitaja

Hyvä: gynekologinen tulehdus, abortti, sukupuolitautit, epäsäännölliset kuukautiset, hedelmättömyys

Kuntoanalyysi: Hei, olet nyt 14-vuotias, nuoruusiässä, hypotalamuksen aivolisäke munasarjojen akselin kehitys ei ole täydellinen, epäsäännöllinen kuukautiskierto on myös yleinen asia.
Mingru_Han
Rakasta lääkäriä

Kunto-analyysi: Hei, olen erittäin iloinen voidessani vastata kysymyksiisi. Ikäsi mukaan munasarjojen toiminto ei ole täydellinen. Esitys voi olla normaalia useita kuukausia, mutta se voi joskus olla epäsäännöllinen.
Shurong_Wang
lääkäri

Hyvä: Sisätautien yleiset sairaudet, usein esiintyvät sairaudet, kuten sydän- ja verisuonitaudit, hengityselimet, ruoansulatus

Kuntoanalyysi: Hei, sinun kuvaustesi mukaan tilanteesi pitäisi olla epävakaa nuorten kuukautiskierron aikana. On suositeltavaa rentoutua ja vähentää stressiä.
Xuefen_Ban

Kuntoanalyysi: Hei, tilanne ensimmäisellä kuukautiskierroksella, verenvuoto on vähäisempi, tarkkaile!